Update Brian

Nederlands

Het banenzoeken voor Brian verloopt nog niet zo bijster gladjes. Hij had gesolliciteerd bij de Christchurch City Council, voor hun versie van de plantsoenendient, maar is in de 1e selectie helaas al afgewezen. Hmm, vette pech voor hun dus! Verder nog wat e-mails uitgestuurd naar diverse tuincentra, hoveniers e.d. maar nog geen reactie mogen ontvangen. Wel gaat hij nu part-time vrijwilligerswerk doen in de botanische tuinen, op maandag, woensdag en vrijdag. Een goede voor de ervaring en voor de C.V.! 🙂

English

Brian’s jobhunting has not been very fortuitous so far. He had applied for a job at the Christchurch City Council, for City Care (maintenance of parks etc), but unfortunately they dropped him at the first selection. Hmm, their loss! Also he sent out several e-mails to various garden centres, landscapers, etc but no replies as of yet. He is going to do part-time volunteering work in the botanic gardens, on Monday, Wednesday and Friday, starting next week. Very good for the experience and the resume! 🙂

Advertisements

3 Comments (+add yours?)

 1. natasja
  May 20, 2009 @ 03:29:37

  hallo lieverds,
  dat is inderdaad vette pech voor hun dat ze Brian niet hebben aangenomen. Heeft hij wel zijn map met aangelegde tuinen laten zien. Of waren ze zo dom om hem voor die tijd al af te wijzen.
  Ach no worry. Alles loopt lekker soepel voor de rest toch?
  En Fran maak er gebruik (misbruik) van. Kan hij even de huisman uithangen in plaats van de tuinman. Scheelt maar een paar letters.

  We miss you natas en Sem

  Reply

  • Brian Frances
   May 20, 2009 @ 13:31:59

   Hij is vóór die tijd al afgewezen, en de tuinenmap zit in de container. Misschien die de volgende keer maar inscannen en doormailen?

   Reply

 2. Bayram & Natasja
  May 20, 2009 @ 03:41:26

  Ach hij is niet de enige 😉 Ik ben ook weer eens afgewezen.
  Maar als huisman gaat er een wereld voor je open….

  Reply

Let us know what you think :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: